10 skäl att kavla ner så länge jag lever.

När jag tog initiativ till Kavla ner i slutet på maj 2021 hade jag ett par starka argument som skäl som räckte för mig då. Efter att jag blev attackerad av Aftonbladet så lyfte jag upp tre av mina starkaste argument i denna debattartikel. Nu ett halvår senare har jag blivit än mer övertygad om det kloka i att kavla ner.

Här mina 10 skäl att kavla ner idag (som jag först skrev här):

👨🏻‍🔬 Ett biologiskt vapen
Covid-19 är med största sannolikhet framtaget på ett labb i Wuhan med pengar från samma gubbar som nu kräver att hela världen ska ta deras rekommenderade injektioner för att få leva normalt. Varför ska jag tvingas kavla upp för att dessa kriminella gubbar säger det? De borde sättas bakom lås och bom i karantän från samhället. Inte jag eller någon annan.

🤧 99,85 procents överlevnad
Covid-19 är inte mer dödligt än en säsongsinfluensa enligt världens mest framstående expert på området som citeras av WHO. Varför ska jag tvingas kavla upp för det? Snittåldern för de som dött i Sverige är 84 år. Högre än medellivslängden.

☠️-säkert?
Det som de kriminella gubbarna och deras kriminella anhang och kvacksalvare kallar för vaccin är i själva verket en experimentell genterapi som hittills har gett exceptionellt många biverkningar och dödsfall. Minst 10 ggr mer biverkningar än normalt. Varför ska jag tvingas ta ett läkemedel som inte ens är fullt godkänt och där två av tre sprutor redan har stoppats pga dess farlighet?

🤥 Vadå vaccin?
Genterapibehandlingen som även kan kallas kvacksin då injektionerna inte uppfyller kriterierna för att kallas ett vaccin eftersom de inte ger någon immunitet mot covid-19. Kvacksinen ger endast ett begränsat skydd mot mildare symptom under max 6 månader. Sedan ska alla tvingas ta en så kallad boosterspruta som ger lika dåligt skydd som de första sprutorna. Varför ska jag tvingas gå med på att ta en spruta som är helt verkningslös redan efter ett halvår och som inte skyddar mot vare sig allvarlig sjukdom eller död?

🧞 Effektivt mot vadå?
Kvacksinen är sålts in av kvaccinlobbyister som Matti Ställberg med att de är säkra och effektiva. Enda problemet med det påstående är att det är lögn. I de största studierna som jag sett har andelen covidinjicerade då man tittat på USA och 68 andra länder inte haft någon effekt öht på smittspridningen. Varför ska jag ta en injektion som inte ens minskar smittan?

🙋🏼 Vad hände med naturlig immunitet?
Den som fått covid har enligt all tidigare och nuvarande erfarenhet livslång immunitet. En livslång immunitet som är 165 gånger mer effektiv än injektionernas skydd som förmodligen måste injiceras 2 ggr per år i hela jordens befolkning från födseln om vi köper de kriminellas förslag på lösning. Vid det här laget har förmodligen de flesta oinjicerade erhållit naturlig immunitet då viruset cirkulerat så pass länge. Varför ska jag som har bättre skydd och smittar mindre än en som blivit kvacksinerad tvingas kavla upp?

😈 Vad hände med demokratin?
Men Covid som ursäkt monteras nu demokratin ner i land efter land. Undantagslagar införs, och vi som inte går med på att underkasta oss de kriminellas ovetenskapliga påhitt utpekas som samhällsfarliga element. Personligen har jag fått läsa i Aftonbladet att jag ska bannlysas omedelbart eftersom jag tydligen är en foliehatt. Vad Aftonbladet glömde att skriva var att personen som ville ha mig bannlyst jobbade för samma PR-byrå som Pfizer, Astra Zeneca och flera andra kvacksinprånglare anlitar. Varför ska jag kavla upp för de krafter som med hjälp av smutskastning och påhopp vill tysta mig?

🙈🙉🙊 Vad hände med mänskliga rättigheter?
Nu planeras för införande av medicinsk apartheid där de som av olika skäl avstått den experimentella genterapibehandlingen inte kommer ha samma rättigheter som de kvacksinerade. Med vetskap om ovanstående sju punkter med förödande kritisk fakta mot massinjiceringen, hur kan någon argumentera för att medicinsk apartheid är rätt och rimligt?

📢 Vad hände med vetenskaplig debatt och yttrandefrihet?
100 000-tals forskare, vetenskapsmän och kvinnor, läkare, jurister, nobelpristagare, sjuksköterskor, politiker, poliser, brandmän, militärer och vanliga människor protesterar nu mot det som sker. Men som kritiker av tvingande massinjicering släpps du inte fram ens om du är professor vid världens främsta universitet eftersom de sociala och vanliga massmediala kanalerna ägs av de kriminella. Varför ska jag tvingas injicera mig med något som ledande experter inom mRNA tekniken och vaccinutveckling menar är farligt och borde stoppas?

🇩🇪 Vad hände med att lära av historien?
Efter andra världskriget och nazisternas experiment på människor togs Nürnbergkonventionen fram med tio punkter med principer att följa för att förhindra att sådana experiment skulle ske igen.
Nu händer det igen och de ansvariga bryter förmodligen mot alla tio punkterna i Nürnbergkonventionen.
Hur kan någon som är läskunnig och tror på mänskliga rättigheter och demokrati försvara det som nu sker med tvingande injektioner med en experimentell genterapibehandling som ger exceptionellt många biverkningar och där vi inte ens vet de långsiktiga effekterna?

Med nedkavlade hälsningar
Andreas Sidkvist

8 svar

 1. Ta drönaren och åk upp i luften och se de stora penseldragen…. 12.000 dog pga att de inte fick vård på IVA fortfarande 1/7–24/10 då FoHM hade bra statistik såg man att det dog 350 personer varav 248 fullt vaxade och endast 54 fullt vaxade fick intensivvård av de fullt vaxade… nu kan ju flera av de 54 tillfrisknat dvs ännu fler dog ”i onödan”

  1. Det stämmer ju inte det du säger. Jag har dokumentation på at antallet av döda i 2020 inte är annorlunda än tallen från förgångna 10 åren. Bara 2018 är lite annorlunda
   Det är tallen från SCB och Eurostat som bevisar detta.
   Det är först i 2021 där man börjar med ”vaccinet” att dödstallet börjar att gå upp.
   Jag har själv 3 människor i min bekantskapskrets som är drabbade av biverkningar av vaccinet.

 2. Varför ljuger du? Att Covid-19 inte är värre än säsongsinfluensa är ju bara lögn.
  Kolla dödsfallen i Sverige av Covid-19 och jämför med influensan så ser du ju själv?

  600 dödsfall per år mot cirka 8000 per år.

  Denna kommentar lär väl censureras.

  1. Hej Jesper,
   Tack för dina fråga. Dödligheten i en allvarlig säsongsinfluensa kan vara uppåt 0,3 %. Enligt John Ioannidis omfattande studier av dödligheten i Covid-19 så ligger den på 0,15 % som du kan läsa här:
   https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13554
   8000 som du anger antar jag är antalet döda med Covid. Den siffran säger ingenting om vad dödsorsaken var utan bara att personen hade visat positivt på ett PCR test inom 30 dagar från dödstillfället. Personen kan alltså ha dött i en trafikolycka och räknas som död med Covid-19.
   Den siffran som är relevant är den totala dödligheten per kapita jämfört med andra perioder. Då framstår inte Covid heller som den exceptionellt dödliga pandemi som många har fåtts att tro.

 3. Begriper inte varför vaccinerade är rädda för att bli sjuka av ovaccinerade.
  Man tar väl ett vaccin för att inte bli sjuk, eller?
  Hur eller hur så är det obegripligt hur människor ställer sig i kö för att få insprutat något man inte vet vad det innehåller.
  Ingen skulle ställa sig i kö på macken för en injektion diesel, för det vet man är farligt.
  Men vaccinet springer folk benen av sig för, utan att ha en aning om ifall det hjälper eller stjälper. Bara för att du tagit sprutan, så måste minsann inte alla andra göra detsamma. Du har valt själv för rädslan att inte bli sjuk av covid, liksom de som valt att vänta eller helt avstå sprutan för rädslan att bli sjuk av vaccinet.

 4. Du har fel ,, de dog med corona ,,
  Alltså kan de ha dött av en trafikskada men med codvid ,, vi vet inte hur många som dör med influensan, eller med andra virus..bara av. Så någon har implementerat ett nytt sätt att för statistik för att få det att verka farligare. Och skrämma just dig .jag har personligen ringt .
  De vet inte hur många som dör med sässongsinfluensan ,, lika så av covid.
  Efter 2 år måste vi nog inse att det inte är normalt förfarande ,att stänga ner världen .
  Varje gång ett virus muterar ,, det kommer det att göra i miljoner år , som vi .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentera via Facebook

Fler inlägg

Visselblåsare, här samlar vi de modiga

Visselblåsare från hela världen larmar, nu är det dags att få fler att lyssna.Oberoende vaccinutvecklare, sjukvårdspersonal, begravningsentreprenörer, anhöriga till drabbade och alla

Låt oss hålla kontakten

Just nu skickar vi inga mejl men om fler av våra kanaler i sociala medier stängs ner (Twitter blockerades snabbt) så fortsätter vi kampanjen via mejl och och hemsidan. Vi spammar inte och delar inte vidare dina uppgifter.