Är du påläst och smart eller korkad och farlig på riktigt?

Gör det kombinerade PSR- och KFR-testet (gratis) idag och få reda på om du är ovanligt Påläst och Smart eller Korkad och Farlig på Riktigt!

I somras blev jag kartlagd av Expo och uthängd som ledande konspirationsteoretiker med kopplingar till högerextremism i Aftonbladet eftersom jag engagerat mig för mänskliga rättigheter genom kampanjen Kavla ner. Till vardags har jag de senaste 15 åren annars arbetat med miljöfrågor och med att skapa hållbara beteendeförändringar. Senaste tre åren genom att få fler att ta tåget på semestern. Privat har jag bl a engagerat mig i demonstrationer mot rasism och mot krig, nu senast kriget mot Syrien.

Sedan Aftonbladets smutskastningskampanj har jag blivit intervjuad av en handfull andra tidningar där jag ibland har fått ge svar på tal, svar som oftast lagts bakom en betalvägg av någon anledning. Så för de som väljer att tro på kvällstidningars smutskastningskampanjer så kommer här en liten förklaring till mitt engagemang och ett test för att se om jag och och mina meningsfränder verkligen är så KORKADE och FARLIGA som vaccinlobbyisten Matti Sällberg och “hemlige” underrättelseagenten” Andreas Önnerfors hävdar i Aftonbladets artiklar om mig och alla andra som är kritiska till massvaccinering och covidpass.

Frågan är alltså om jag och de tiotusentals svenskar och hundratusentals människor över hela världen som är kritiska mot mer eller mindre tvingande massvaccinering, ökande censur och massiv propaganda för experiment-vaccinen och vaccinpassen är galna foliehattar som borde isoleras och tvångsinjiceras omedelbart eller om det finns andra sätt att se på saken?

Tänk om det är så att de som anser att vi är galna foliehattar som borde tvångsinjiceras och isoleras är de som är korkade och farliga eftersom de inte insett att de restriktioner och de vaccin som vi de senaste 18 månaderna fått lära oss ska stoppa pandemin inte alls är säkra eller effektiva?!?

Men låt oss inte fastna i långa uttröttande dispyter och argumentation som inte leder någonvart, låt oss istället göra ett test för att verkligen får reda på hur det ligger till så att vi kan agera handlingskraftigt utifrån det. Vi kan kalla det ett kombinerar PSR- och KFR-testet. Där PSR står för Påläst och Smart på Riktigt och KFR står för Korkad och Farlig på Riktigt.

PSR/KFR-testets diagnoskriterier 

🤩 8-11 positiva cykler = du är både väldigt påläst och smart. Du kan fortsätta leva som vanligt och gå med rak rygg utan någon risk att bli korkad eller farlig på riktigt. 

🤓  5-7 positiva cykler = du har bra koll på det viktigaste och är uppenbarligen smart. Du kan leva normalt men bör vara vaksam i sällskap med korkade personer så du inte smittas och blir farlig på riktigt. 

🤥 3-5 positiva cykler = Du är lite korkad (eller bara ordentligt manipulerad) och kan därmed var farlig på riktigt. Du behöver läsa på mer och ta in vad de smarta och pålästa personerna har att säga för att inte hamna helt i en korkad och farlig miljö. Försöka även hitta sammanhang där du kan umgås med pålästa, smarta och ofarliga personer som kan få dig på rätt tankar. 

😷 0-2 positiva cykler = Du är tyvärr korkad och farlig på riktigt. Det kan vara svårt att komma ur ett sånt läge men med hjälp av smarta, pålästa och försonande personer kan du på sikt ändå bli en smartare och ofarlig person även om det antagligen kommer ta tid. Det är viktigt att vara förlåtande mot dig själv när du rannsakar hur du kunde bli så korkad och farlig på riktigt. 

Ange svaren i kommentaren för varje fråga nedan.

⬇️


Lycka till!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

22 svar

  1. Knappast, eftersom kampanjen riktar sig mot Covid-vacciner specifikt och inte vacciner generellt sett. Covid-vaccinerna är inga vacciner utan genterapi som bryter ner kroppens naturliga immunsystem. Processen är irreversibel.

 1. Fråga 2.
  Är det etiskt försvarbart att övertala eller skrämma miljontals barn och fullt friska människor att ta ett experiment-vaccin som inte är färdigtestat eller helt godkänt för ett förkylningsvirus som är mindre farligt än vaccinet för barnen och majoriteten av alla människor?

  1. Självklart inte! Barn löper en obetydlig risk att ens bli sjuka av detta “virus” men en stor risk att drabbas av biverkningar, infertilitet och död. Detta kan komma flera år senare när det syntetiska mRNAet brutit ner kroppens immunförsvar tillräckligt mycket. Med ett kraftigt försvagat (tillintetgjort) immunförsvar öppnar det upp för en mängd tänkbara sjukdomar. Exempelvis har cancerfall ökat explosionsartat i många länder som en följd av detta. Sveket mot den kommande generationen är monumental.

 2. Fråga 3.
  Hur många allvarliga biverkningar och döda efter vaccinering mot Covid-19 är okej innan vi stoppar användningen av de villkorligt godkända experiment-vaccinen?

  1. Detta är en godtycklig fråga som kan få ett godtyckligt svar eftersom det beror på vem man frågar. Som en referens kan nämnas att vaccinationskampanjen i USA mot svininfluensan avbröts efter att ett 30-tal personer dött…

 3. Fråga 4.
  a) Vilket är mest effektivt när det gäller att stoppa Covid, naturlig immunitet eller vacciner ?
  b) Finns det några andra fungerande behandlingsmetoder mot Covid?

  1. a) Naturlig immunitet
   b) Starkt immunförsvar kanske, som kan uppnås genom att sova ordentligt, äta ordentligt, motion, solljus, inte vara rädd (vilket självklart är negativt i längden).

 4. Fråga 5.
  Visste du att tiotusentals ledande läkare, epidemiologer, immunologer och experter på vaccinutveckling samt infektionssjukdomar från världens högst ansedda universitet anser att de enda nödvändiga åtgärder som borde vidtagits när det gäller Covid är att skydda riskgrupperna och att övriga befolkningen bör leva normalt och därmed bidra till att skydda de sköra genom att uppnå naturlig flockimmunitet?
  Om ja, nämn minst en.

  1. Ja. Michael Yeadon, Luc Montagnier, Vladimir Zelenko, Peter McCullough, Byram Bridle, Charles D. Hoffe, Eric Caumes mfl

 5. Fråga 6.
  Finns det en global elit som äger större delen av världens resurser som vill kontrollera människor? Vilka ingår i så fall i denna elit, nämn en eller ett par.

 6. Fråga 7.
  Förekommer det konspirationer? Om ja, namnge minst en konspiration där två eller flera aktörer har konspirerat för att uppnå gemensamma intressen utan allmänhetens kännedom?

 7. Fråga 8.
  Hur skulle du tänka om en högt uppsatt frimurare (ett slutet hemligt sällskap) och underrättelseagent regelbundet fick avfärda kritiker av nya totalitära undantagstillstånd och medicinskt mycket tveksamma ingrepp genom att kalla dem för konspirationsteoretiker?
  Nämn en svensk person som stämmer in på beskrivningen ovan.

 8. Fråga 9.
  Är det rimligt att en organisation som visat sig vara gravt korrupt och som numera leds av en folkmordsanklagad man får fatta avgörande beslut över miljontals människors vardag, hälsa och liv?
  Nämn en organisation som stämmer in på ovanstående och bifoga gärna länkar som bekräftar ditt svar.

  1. 1 Nej 2 Nej 3 max en men dom är passerade sen borde stoppats för länge sedan 4 naturlig immunitet och det finns andra behandlingar än vaccin 5 ja Peter mccullogh 6 Bill gates 7 ja pandemin 8 9 Who 10 nej det är helt orimligt och skrämmande att det ens finns ett sånt förslag 11 har läst mycket och man behöver inte vara raketforskare för att se galenskapen nu och hur allt hänger ihop

  2. Nej! Det är odemokratiskt, splittrande, auktoritärt och stoppar knappast någon eventuell smitta. Om “vaccinet” fungerar behöver väl de som är “vaccinerade” inte oroa sig eller hur? På vilket sätt skapar man ett tryggt och inkluderande samhälle genom att dela in folk i olika grupper med olika rättigheter?

  1. a) Total förslavning av jordens befolkning, massarbetslöshet, massavfolkning
   b) Vaccinpass och införandet av ett kontantlöst samhälle ligger högt på deras agenda. Allting sker i små steg så att folk inte hinner förstå och inte kan göra kopplingar utan luras att tro att allting är slumpartade, ej sammankopplade händelser. Går det för fort, släpper de efter och går det för långsamt trycker de på. Detta kombinerat med total censur i mainstreammedia, TV och sociala medier så att folk som inte är pålästa luras att tro att det råder konsensus kring alla åtgärder som införs. Detta i kombination med all mörkläggning, vilseledande information och ologiska hantering av “pandemin”. Allt för att skapa förvirring bland massorna medan agendan rullar på oförtrutet bakom kulisserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentera via Facebook

Fler inlägg

Visselblåsare, här samlar vi de modiga

Visselblåsare från hela världen larmar, nu är det dags att få fler att lyssna.Oberoende vaccinutvecklare, sjukvårdspersonal, begravningsentreprenörer, anhöriga till drabbade och alla

Låt oss hålla kontakten

Just nu skickar vi inga mejl men om fler av våra kanaler i sociala medier stängs ner (Twitter blockerades snabbt) så fortsätter vi kampanjen via mejl och och hemsidan. Vi spammar inte och delar inte vidare dina uppgifter.