Är du påläst och smart eller korkad och farlig på riktigt?

Gör det kombinerade PSR- och KFR-testet (gratis) idag och få reda på om du är ovanligt Påläst och Smart eller Korkad och Farlig på Riktigt!

I somras blev jag kartlagd av Expo och uthängd som ledande konspirationsteoretiker med kopplingar till högerextremism i Aftonbladet eftersom jag engagerat mig för mänskliga rättigheter genom kampanjen Kavla ner. Till vardags har jag de senaste 15 åren annars arbetat med miljöfrågor och med att skapa hållbara beteendeförändringar. Senaste tre åren genom att få fler att ta tåget på semestern. Privat har jag bl a engagerat mig i demonstrationer mot rasism och mot krig, nu senast kriget mot Syrien.

Sedan Aftonbladets smutskastningskampanj har jag blivit intervjuad av en handfull andra tidningar där jag ibland har fått ge svar på tal, svar som oftast lagts bakom en betalvägg av någon anledning. Så för de som väljer att tro på kvällstidningars smutskastningskampanjer så kommer här en liten förklaring till mitt engagemang och ett test för att se om jag och och mina meningsfränder verkligen är så KORKADE och FARLIGA som vaccinlobbyisten Matti Sällberg och ”hemlige” underrättelseagenten” Andreas Önnerfors hävdar i Aftonbladets artiklar om mig och alla andra som är kritiska till massvaccinering och covidpass.

Frågan är alltså om jag och de tiotusentals svenskar och hundratusentals människor över hela världen som är kritiska mot mer eller mindre tvingande massvaccinering, ökande censur och massiv propaganda för experiment-vaccinen och vaccinpassen är galna foliehattar som borde isoleras och tvångsinjiceras omedelbart eller om det finns andra sätt att se på saken?

Tänk om det är så att de som anser att vi är galna foliehattar som borde tvångsinjiceras och isoleras är de som är korkade och farliga eftersom de inte insett att de restriktioner och de vaccin som vi de senaste 18 månaderna fått lära oss ska stoppa pandemin inte alls är säkra eller effektiva?!?

Men låt oss inte fastna i långa uttröttande dispyter och argumentation som inte leder någonvart, låt oss istället göra ett test för att verkligen får reda på hur det ligger till så att vi kan agera handlingskraftigt utifrån det. Vi kan kalla det ett kombinerar PSR- och KFR-testet. Där PSR står för Påläst och Smart på Riktigt och KFR står för Korkad och Farlig på Riktigt.

PSR/KFR-testets diagnoskriterier 

🤩 8-11 positiva cykler = du är både väldigt påläst och smart. Du kan fortsätta leva som vanligt och gå med rak rygg utan någon risk att bli korkad eller farlig på riktigt. 

🤓  5-7 positiva cykler = du har bra koll på det viktigaste och är uppenbarligen smart. Du kan leva normalt men bör vara vaksam i sällskap med korkade personer så du inte smittas och blir farlig på riktigt. 

🤥 3-5 positiva cykler = Du är lite korkad (eller bara ordentligt manipulerad) och kan därmed var farlig på riktigt. Du behöver läsa på mer och ta in vad de smarta och pålästa personerna har att säga för att inte hamna helt i en korkad och farlig miljö. Försöka även hitta sammanhang där du kan umgås med pålästa, smarta och ofarliga personer som kan få dig på rätt tankar. 

😷 0-2 positiva cykler = Du är tyvärr korkad och farlig på riktigt. Det kan vara svårt att komma ur ett sånt läge men med hjälp av smarta, pålästa och försonande personer kan du på sikt ändå bli en smartare och ofarlig person även om det antagligen kommer ta tid. Det är viktigt att vara förlåtande mot dig själv när du rannsakar hur du kunde bli så korkad och farlig på riktigt. 

Ange svaren i kommentaren för varje fråga nedan.

⬇️


Lycka till!

61 svar

  1. Knappast, eftersom kampanjen riktar sig mot Covid-vacciner specifikt och inte vacciner generellt sett. Covid-vaccinerna är inga vacciner utan genterapi som bryter ner kroppens naturliga immunsystem. Processen är irreversibel.

   1. @Falköga – *gillar* och instämmer. Hela problemet är att det inte finns något vaccin mot covid i skrivande stund och motståndet gäller (inte vaccin utan) intag av ett experimentellt ämne, som innehåller covidvirus! De ämnen som benämns som coronavacciner är inte utvecklade under vedertagna metoder utan är experimentella ämnen i utvecklingsstadier, som befinner sig i en fas 3-studie i en läkemedelsprövning.

  2. Nej , det är inte en generell kampanj mot beprövad vaccin. Det handlar om rätten att välja vad som skall injiceras i din egen kropp.

  3. Nej, det är en kampanj mot en Genterapi fortfarande i Fas III kliniska test som först är klara i 2023.

  4. Nej, det antyder motstånd mot all vaccinering men gäller enbart Covid. För övrigt tycker jag att de spikproteiner som utgör s.k. Covidvacciner inte är vad vi vanligtvis kallar vacciner.

 1. Fråga 2.
  Är det etiskt försvarbart att övertala eller skrämma miljontals barn och fullt friska människor att ta ett experiment-vaccin som inte är färdigtestat eller helt godkänt för ett förkylningsvirus som är mindre farligt än vaccinet för barnen och majoriteten av alla människor?

  1. Självklart inte! Barn löper en obetydlig risk att ens bli sjuka av detta ”virus” men en stor risk att drabbas av biverkningar, infertilitet och död. Detta kan komma flera år senare när det syntetiska mRNAet brutit ner kroppens immunförsvar tillräckligt mycket. Med ett kraftigt försvagat (tillintetgjort) immunförsvar öppnar det upp för en mängd tänkbara sjukdomar. Exempelvis har cancerfall ökat explosionsartat i många länder som en följd av detta. Sveket mot den kommande generationen är monumental.

  1. Detta är en godtycklig fråga som kan få ett godtyckligt svar eftersom det beror på vem man frågar. Som en referens kan nämnas att vaccinationskampanjen i USA mot svininfluensan avbröts efter att ett 30-tal personer dött…

  2. Det är en fråga som bör utredas under en fas 3-prövning av ett läkemedel. Läkemedlets biverkningar och deras prevalens skall informeras till patienten så att denna kan samtycka eller neka till behandling. Hur vi bör göra vid behandlingar av barn är en svår fråga som jag inte kan ge ett entydigt svar på, men den frågan bör i första hand avgöras av en förälder eller närstående.

  3. Inga alls. Det finns fungerande mediciner för C-19 så nödgodkända och villkorade injektioner har ingen legal plats på marknaden.

  4. Rundt samme som för svininfluensavaccinet är kanske acceptabelt. Det är i alla fall väldigt få döda som är gränsen.

  1. a) Naturlig immunitet
   b) Starkt immunförsvar kanske, som kan uppnås genom att sova ordentligt, äta ordentligt, motion, solljus, inte vara rädd (vilket självklart är negativt i längden).

  2. a) Naturlig immunitet ger det bästa skyddet.
   b) Ja, det finns många alternativ att agera preventivt och att behandla efter infektion (Vitamin D, Zink, Motion, Ivermectin, etc..)

  3. A) Naturlig immunitet såklart. Influensavacciner ger aldrig lång immunitet pga att dessa virus är så snabbmuterande.

   B) Ivermectin, Hydroklorocin (de blev säkert fel stavning där, minns aldrig riktigt namnet på ”Hydron”)

   I övrigt Zink, C-vitamin, D-vitamin och som vid annan flunsa, vila, vätska, frisk luft och kärlek.

   Personligen skulle jag också göra lökomslag på bröstet, fungerar fantastiskt när man är tungandad pga av virus/bakterier.
   Även Young Livings olja ”Thieves” är en mästare på att hålla oönskade virus/bakterier borta. Kan tas oralt. En droppe räcker typ 3 ggr om dagen.

  4. a) Naturlig Immunitet så klart.
   b) Där är flera, Klorakin, Ivemectin. Förebyggande Vitamin D och C, Zink och Quersatin.

 2. Fråga 5.
  Visste du att tiotusentals ledande läkare, epidemiologer, immunologer och experter på vaccinutveckling samt infektionssjukdomar från världens högst ansedda universitet anser att de enda nödvändiga åtgärder som borde vidtagits när det gäller Covid är att skydda riskgrupperna och att övriga befolkningen bör leva normalt och därmed bidra till att skydda de sköra genom att uppnå naturlig flockimmunitet?
  Om ja, nämn minst en.

  1. Ja. Michael Yeadon, Luc Montagnier, Vladimir Zelenko, Peter McCullough, Byram Bridle, Charles D. Hoffe, Eric Caumes mfl

  1. I World Ecomuc Forum finns ett gäng med Klaus Schwab i spetsen.
   Bankeliten.
   Följer man pengarna så leds dom till Vanguard och Blackrock.
   Rockerfeller, Rotschild m.fl

  2. Ja, och den mest prominente är Bill Gates, i övrigt var det Bill Gates onkel som stod för meningitis vaccinet i 1918 som orsakade den ”Spanska Sjukan”

   Klaus Schwab från World Economic Forum är väl nummer två med hans Fjärde Industrielle Revolution där du blir genetisk ändrad. Han kommer ur en prominent Nazi familie som drev Nazitysklands mest effektive slavearbejd drivna verksamheter och fick en pris för detta av Adolf Hitler

 3. Fråga 7.
  Förekommer det konspirationer? Om ja, namnge minst en konspiration där två eller flera aktörer har konspirerat för att uppnå gemensamma intressen utan allmänhetens kännedom?

  1. Ja, självklart. Koncentrationslägren där miljontals judar förintades under 40-talet började som en konspiration. Den stora svälten i Ukraina där miljontals människor dog under Stalin började som en konspiration.

  2. Oja, det har alltid förekommit, och ibland enormt stora och lyckade sådana. En konspiration idag (helt öppen dock) är globalisterna som står bakom covid-19-paniken, där Klaus Schwab, enligt mycket info på nätet, är en av de fulaste globalist-fiskarna. Det märkliga är två saker. Det ena är att alla globalisterna vill ha en skapad kris för att då lättare styra världsbefolkningen till deras totalitära utopi. Det andra är att de har haft denna dröm i årtionden och de har som ett medel för detta helt öppet lagt fram flera möjliga scenarier om vad som skulle kunna leda dit, där ett scenario var en covid-pandemi, som de sägs ha ”spel-övat” på för 10-11 år sedan. Här ryms inte alla källor, leta själva.

  3. Jag skulle säga att det konspireras hela tiden vid makten. Inte mycket som sker transparant där. Det är överenskommelser ”under bordet” som gäller. Att tro nåt annat vore naivt.

   I övrigt synar jag hela terrorist-grejjen. Vem har skapat det narrativet?
   Och vem är det som terroriserar vem egentligen?

 4. Fråga 8.
  Hur skulle du tänka om en högt uppsatt frimurare (ett slutet hemligt sällskap) och underrättelseagent regelbundet fick avfärda kritiker av nya totalitära undantagstillstånd och medicinskt mycket tveksamma ingrepp genom att kalla dem för konspirationsteoretiker?
  Nämn en svensk person som stämmer in på beskrivningen ovan.

  1. Namnet framgår av Aftonbladets intervju med vederbörande, som hänvisas till på denna sajt. Namnet framgår även av Per Shapiros/ Folkets Radios genomgång av vederbörandes rapport om ”konspirationsteoretiker” beställd av MSB.

 5. Fråga 9.
  Är det rimligt att en organisation som visat sig vara gravt korrupt och som numera leds av en folkmordsanklagad man får fatta avgörande beslut över miljontals människors vardag, hälsa och liv?
  Nämn en organisation som stämmer in på ovanstående och bifoga gärna länkar som bekräftar ditt svar.

  1. 1 Nej 2 Nej 3 max en men dom är passerade sen borde stoppats för länge sedan 4 naturlig immunitet och det finns andra behandlingar än vaccin 5 ja Peter mccullogh 6 Bill gates 7 ja pandemin 8 9 Who 10 nej det är helt orimligt och skrämmande att det ens finns ett sånt förslag 11 har läst mycket och man behöver inte vara raketforskare för att se galenskapen nu och hur allt hänger ihop

  2. Nej! Det är odemokratiskt, splittrande, auktoritärt och stoppar knappast någon eventuell smitta. Om ”vaccinet” fungerar behöver väl de som är ”vaccinerade” inte oroa sig eller hur? På vilket sätt skapar man ett tryggt och inkluderande samhälle genom att dela in folk i olika grupper med olika rättigheter?

  3. Nej, dina medicin- och hälsodata är privat information. Jag skyltar inte för omvärlden om jag har hemorrojder, gonorré eller flatlöss.
   Dessutom verkar ju vaccinen inte ha effekt på asymtomatisk spridning av viruset.
   Jag misstänker att covidpassen kommer att utvecklas till ett verktyg för att styra befolkningen i likhet med det ”sociala betygsystemet” som Kinesiska Kommunistpartiet inför på sin befolkning. Passen kommer också att kunna kopplas till digital centralbanksvaluta som är programmerbar. Om du inte uppför dig som en ”god medborgare” kan dina tillgångar frysas och din rörlighet begränsas. Det här måste stoppas till alla buds stående medel!

  4. Nja, Vaccinpass är faktiskt lite svåra att se för andra på stan, så borde inte folk ha kännetecken utanpå kläderna istället? Vad sägs om olika kännetecken beroende på t.ex. antal ”doser”, tidigare och nuvarande smittor eller andra lämpliga parametrar, som gula stjärnor, röda trianglar, rosa trianglar, bruna armbindlar och varför inte svart vit-randiga hela kläder på de värsta man skall se upp för? Man kan alltså tänka sig att vissa skall behöva bära gula och andra varningsmärken synliga på kläderna, att vissa inte får gå på bio, sitta längst bak i bussen, bara handla mellan klockan 15 och 17, inte gå till idrottsplatser etc.

   Här en fin artikel med mer inspiration (och också en blue print om vad som händer idag): https://www.expressen.se/andra-varldskriget/de-ar-ondskans-ansikten–och-star-for-historiens-varsta-brott/

  1. a) Total förslavning av jordens befolkning, massarbetslöshet, massavfolkning
   b) Vaccinpass och införandet av ett kontantlöst samhälle ligger högt på deras agenda. Allting sker i små steg så att folk inte hinner förstå och inte kan göra kopplingar utan luras att tro att allting är slumpartade, ej sammankopplade händelser. Går det för fort, släpper de efter och går det för långsamt trycker de på. Detta kombinerat med total censur i mainstreammedia, TV och sociala medier så att folk som inte är pålästa luras att tro att det råder konsensus kring alla åtgärder som införs. Detta i kombination med all mörkläggning, vilseledande information och ologiska hantering av ”pandemin”. Allt för att skapa förvirring bland massorna medan agendan rullar på oförtrutet bakom kulisserna.

   1. @Falköga *gillar* * instämmer totalt*
    Problemet är utöver den osannolikt hysteriska propagandan också att dessa fenomen tycks föra med sig en slags andlig förblindelse. Att plandemin och dess följer är suspekta bevisas av det 1) blinda 2) hatet mot dem som ifrågasätter. Hatarna bemöter aldrig frågor sakligt med fakta utan förlöjligande och med blind hätskhet. Försöker man med sakliga fakta väcka någon i sin omgivning som sjunger ”vaccinets” lov eller ”inte fattar varför det fortfarande finns kontanter” så svarar de på dessa ämnen ofta något lika sakligt och relevant som att ”gurkor är fyrkantiga och gula”, total blockering alltså och total hjärntvätt, som pågått i årtionden och som man inte kan motverka med några korta meningar. Folk tror på allvar att det är ”dyrt att betala kontant” men ”gratis att betala elektroniskt”, på samma sätt som de tror och påstår att ”vaccinerade är per definition friska och ofarliga” medan ”ovaccinerade är per definition sjuka och farliga”. De fattar alltså nada. Skrämmande. Ett dopat Östtyskland et al is rising. Orwell, vad visste du mer?

  2. a) ”The Great Reset” är myntat av Klaus Schwab som är frontfigur för World Economic Forum (WEF) och är en utveckling av ”New World Order”, ie centralisering och globalt styre av världen. WEF skriver klart och tydligt på sin hemsida att de är en organisation med samma ideologi som fascismen, dvs en sammansmältning av staten och privata näringslivsintressen.

   b) WHO’s största privata donator är ”Bill och Melinda Gates Foundation” som också är kopplat till WEF och också råkar äga licensen för Moderna-vaccinet och donerat (ie köpt inflytande) hos medieföretag och läkemedelstidskrifter för över 300 Miljoner dollar de senaste åren. De har också varit med och sponsrat detta lilla event:

   https://www.weforum.org/press/2019/10/live-simulation-exercise-to-prepare-public-and-private-leaders-for-pandemic-response/

   Det går att skriva så mycket om denna globala kupp som utspelas framför våra ögon. Jag råder alla att undersöka själva och diskutera med sina vänner om rimligheten i vad ni ser och hör. Fråga 1: Hur många barn har dött av covid i Sverige i förhållande till andra dödsorsaker? Fråga 2: Vad är medelåldern på de som dött i covid och vad är medellivslängden i Sverige? Fråga 3: Varför vill inte våra tidningar och SVT/SR ge oss rimliga analyser av den statistik som vi enkelt så här långt kunnat hitta på SCB’s och folkhälsomyndighetens hemsidor?

   Det kan göra ont och vara ansträngande att ifrågasätta all propaganda som överöser oss, men vi måste!!! Det är vår mänskliga plikt att försöka stoppa utvecklingen mot totalitarism!! Vill vi att våra barn skall leva rädda och förslavade under en totalitär global regim?

   VAR INTE RÄDD! STÄLL FRÅGOR! UNDERSÖK! VAR OMTÄNKSAM OCH HJÄLP VARANDRA!

  3. a) Det är 100% fascism och slaveri.
   Klaus Schwab beskriver ett samhälle där allt och alla är under total kontroll genom nanoteknologi (del av vaccinet också)

   1. Bort med privat egendomsrätt.
   ” You will own nothing and be Happy”

   2. Universal Basis Income
   Automatisering gör där bara finns arbete till få. Också orsaken till att man vill ha bort runt 90 % av världens befolkning.

   3. Genmodificering av människor
   Första steget är Covid-19 vaccinet.
   Du kan ju testa med en gammal mobil och en som är vaccinerad. Slå på Bluetooth, du vill se att du för anonyma MAC Adresser upp när du är bland vaccinerade.

   4. Central Bank Digital Currency
   100 % kontroll över hur du använder dina pengar och möjlighet att stänga av ditt konto om du inte gör som vi vill eller om du kritiserar regeringen.
   Möjlighet att blockera ditt konto om du rör dig utan för den räckvidd som du har lov till.
   Det vara 5 km, 100 km eller hur mycket som helst.

 6. Glömde besvara första delen av fråga 8:

  Jag skulle tycka att det var sorgligt att dagens Sverige hade så mycket gemensamt med George Orwells dystopi ”1984”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentera via Facebook

Fler inlägg

Visselblåsare, här samlar vi de modiga

Visselblåsare från hela världen larmar, nu är det dags att få fler att lyssna.Oberoende vaccinutvecklare, sjukvårdspersonal, begravningsentreprenörer, anhöriga till drabbade och alla

Låt oss hålla kontakten

Just nu skickar vi inga mejl men om fler av våra kanaler i sociala medier stängs ner (Twitter blockerades snabbt) så fortsätter vi kampanjen via mejl och och hemsidan. Vi spammar inte och delar inte vidare dina uppgifter.